dinsdag 28 januari 2014

Soms is het tobben!

Maar ja ik wil dan ook een goed resultaat en al moet ik dan soms wel drie maal iets uithalen, dat moet dan maar! Zondag bijvoorbeeld wilde ik "even" onze initialen op mijn lap zetten, maar na drie keer uithalen toch naar zolder gegaan en daar de Letterbijbel gepakt, was zelfs toen nog een hele zoektocht om een goede letter te vinden en die dan toch ook nog even aangepast:Om er netjes in te passen de letters één steekje smaller gemaakt. Nu kon ik dus verder met de andere letters en dan ook nog het grootste hart openwerken,  ook daar even een kleine hick up, knipte per ongeluk een draadje teveel door, maar gelukkig heb ik op de middelbare school mazen geleerd en dus kon ik de draad er rustig tussen weven en voilá:Nu rustig nadenken hoe ik hem verder ga verwerken, maak ik er nog een rand omheen of niet, span ik het om een schildersdoekje of lijst ik het in??? Vragen genoeg dus!

Natuurlijk ben ik ook met de randjes bezig, maar die heb ik nog niet af omdat mijn lap nu eens voorging:


Maar dat komt vandaag hopelijk ook af en dan wil ik graag aan de slag met het leuke borduurtje dat Kruisjes en steekjes Marijke heeft ontworpen en dat perfect bij de randjesrol past. Je kunt bij haar het patroontje gratis downloaden!

Zo een dag thuis aan de slag met strijk en huishoudelijke klusjes, maar er blijft zo tussendoor nog wel wat tijd voor steekjes hoor!

Fijne dag!