dinsdag 24 november 2015

Het heeft even geduurd....

Nu zeg maar rustig erg lang, maar nu hangen ze! Wat? Wel de prachtige Dag en Nacht die mijn dochter voor mij borduurde! Kijk maar:


Ik zag onlangs bij iemand anders op Face Book dezelfde borduurwerken in deze lijsten en was er meteen weg van, na informatie te hebben ingewonnen bij de eigenaresse bleek dat de lijsten van Ikea waren en dus ben ik naar Barendrecht gereden en heb ze meteen aangeschaft!  DH schilderde de ondergrond wit, omdat het anders doorscheen en samen hebben wij ze ingelijst!

Nu was dit niet het enige borduurwerk van haar dat op inlijsten wachtte, ik heb er nog een paar waaronder deze prachtige duiventil:


Dus ben ik vandaag weer naar Ikea gegaan en heb daar een bij de anderen passende lijst gekocht, wel even hoog maar iets smaller, het kleurverschil komt omdat de ene foto bij daglicht en de andere bij kunstlicht is gemaakt!:


Vandaag dus ook deze ingelijst en meteen opgehangen aan het boveneinde van onze trap, tegen de wand van de slaapkamer.  Het hangt er echt prachtig en ik ben dan ook heel blij met deze prachtige creaties van mijn oudste DD!

Fijne avond!