woensdag 28 januari 2015

Twee maal twee ijverige handen!

Twee maal twee ijverige handen, de mijne die boven op zolder op mijn hobbykamer druk waren en weer een stukje aan mijn Briar's Hill deden:


Nee de applicaties zitten nog niet vast hoor, heb alleen de banen genaaid en de tussenbanen  zoals je ziet volgens plan van witte broderie.
Waarna trouwens bleek dat de bloemen op het middenstuk veel te ver naar buiten zaten en ik die dus er weer af mag peuteren, maar  goed dat komt ook wel weer goed en ondertussen ging DH verder met de slaapkamer op zolder van de dienstmeid! En krijgt die even een gezellig kamertje, kijk maar eens naar haar bedstee:


Is het niet gaaf zo, kijk links zit een hangkast, onder het bed zitten laden en rechts zijn legplanken. Natuurlijk kon DH het niet gewoon rood maken, maar werden er ook mooie versieringen en beslag op gemaakt! Wacht ik doe de deurtjes van de bedstee even open:


Zie je daar het bed? Daar mag ik nu lakentjes en dekentjes en natuurlijk een quiltje voor gaan maken! Dat lijkt mij zo leuk, ik ben van plan een sloop te gaan slopen voor de lakens en de kussentjes en van vilt maak ik een fijn "wollen" dekentje en lapjes zat voor een quilt! Nu ga ik eerst even aan de slag, ben vanmorgen druk geweest met andere zaken en nu eindelijk tijd voor wat steekjes!

Fijne dag!