woensdag 12 december 2012

Poets, poets, poets, poets!

Wat een mens toch allemaal poetsen moet! Nu ja ik poets dus echt niet alles, maar twee maal per jaar worden mijn zilveren en verzilverde hebbedingetjes aan een grondige poetsbeurt onderworpen, dus gistermiddag werd er een krant op tafel gelegd, poetslappen en middel gepakt en even later had ik pikzwarte handen en glommen mijn spulletjes:


En wat ik nu zo gaaf vond en waarom ik vandaag al aan de slag ben gegaan, DP heeft deze kast in de kamer ontruimt (zijn verzameling is naar zijn eigen kamer verhuist!) en ik mag er nu mijn spulletjes in laten zien en daaronder hoort ook mijn servies, dat de afgelopen tien jaar op zolder in dozen heeft gestaan:


Dus ik heb heel wat tijd met de hand staan afwassen, maar nu nog wat komt er op de derde plank van de kast?


Rechts staat nog een heel mooi schaaltje dat we uit Zweden hebben meegebracht en aan de andere kant staan nog wat spulletjes die een ander plekje moeten krijgen, dus ik denk dat ik maar wat mooie glazen erbij ga zetten en dan ook nog een lampje onder bovenste plank zodat daar ook alles wat beter zichtbaar is.

En tegenover deze kast staat ons bureau en daarop komt langzaam maar zeker een aardige verzameling stolpen te staan! Dacht daar maak ik ook maar meteen een kiekje van:


Ja ik zette ook wat steekjes, maar helaas minder dan gehoopt, moest weer mijn kamer vrij maken, deze keer voor de schilder die de dakkapel komt afwerken en schilderen en misschien ook de elektricien ik hoop dat hij ook de juiste lamp meebrengt, want die zou ook moeten worden gemonteerd! Maar ik wacht maar weer af, maar wil nu gewoon dat eindelijk af komt!

Fijne dag!