vrijdag 28 juni 2013

Beloftes maken schuld!

Gisteren weer geen steek geborduurd, want er waren dingen die voorrang hadden zoals de siggy die ik maakte voor haar, zij is nog maar pas begonnen met verzamelen:


Nu Annie hij zal vandaag wel in de bus liggen bij jou! Die van haar heb ik vorige week al gekregen maar nog niet aan jullie laten zien, dus:Maar dat was niet het enige wat moet gebeuren er lag al weer een volgende opgave van de wisselquilt It Giet Oan te wachten om te worden gemaakt en deze keer wel een heel leuke opdracht! Kijk ik kreeg een patroon toegestuurd en twee zakdoekjes:


Ik heb toen maar besloten om ook de zelf toe te voegen stof van een zakdoek te nemen en pakte een witte van DP uit de kast, streek alle drie  (plus een reserve witte!) netjes glad en even later werden de delen gesneden:


En het werd nog een heel gepuzzel om alle delen zo te krijgen als ik het wilde, maar gelukkig is het gelukt, ik ga alleen toch nog voor een andere kleur voor de hoekjes:Nu alleen nog bepalen welke kant ik de molenwieken op moet laten draaien, zag dat sommige het blok de ene en anderen de andere kant op hebben laten draaien, toch nog even de brief erbij leggen om de juiste kant te kiezen! Dat klusje moet vandaag af, dan ben ik weer helemaal bij met alles wat ik voor anderen zou maken!
En al is Cora's Cottage sinds afgelopen zaterdag gesloten en kunnen jullie er niet meer terecht, maar gelukkig kunnen wij nog een poosje gebruik maken van het leslokaal voor de Tildabee en daar ga ik vanmorgen dus lekker weer wat steekjes zetten, weet alleen nog niet wat voor steekjes, maar dat zien jullie morgen dan wel!

Fijne dag!