woensdag 19 december 2012

't Wordt een beetje vervelend!!

Maar ja ik ben gisteren weer verder gegaan met mijn sneeuwmannen! Ik liet jullie al een foto ervan zien en het gaat echt lekker snel, nu zijn het maar heel kleine kouwe mannen die erop staan dus hier het resultaat van de steekjes van gisteren:


Niet zo goed te zien dus hier wat dichterbij:


Er komen nog wat bedeltjes of knoopjes tussen de sneeuwvlokken in het randje, moet daar nog op uit en ook de rand aan de onderkant moet er nog op komen, maar misschien lukt dat mij vandaag allemaal wel en kan ik het rolletje afwerken! Deze mannen komen uit een patroonblad van Heart in Hand Needleart dat ik bij Liezbeth van Crownstitches kocht al weer een poosje geleden!


Verder was er een vraag waar ik al de andere sneeuwmannen patroontjes vandaan had, wel die staan in de CrossStitch dat ik ook kocht bij Crownstitches, maar dat ik ook wel bij de boekhandel zag staan: 78 Christmas Ornaments 2012.

Vandaag geen Hardanger cursus voor mij, heb teveel last van mijn arm en moet te vaak rusten tussen de steekjes door om er een hele dag mee bezig te zijn.

Zo en nu eerst strijken en de boel glad maken, voor ik weer aan handwerken toekom.

Morgen laat ik jullie een paar van de kerstkaarten zien die ik heb gekregen, vooral de zelf gemaakte zijn weer beeldschoon!

Fijne dag!