donderdag 17 januari 2013

Wat gedaan op woensdag?

Wel ik heb nog geen mandje gemaakt, dus die kan ik niet showen en nee ook geen hartjes, wil ik wel doen, maar er ligt nog zoveel dat wacht op een finish! Wat dan wel? Nu ik ging aan de slag voor Frederika Fret, ze was hoognodig aan een nieuw hangzak toe, de andere was erg vies geworden! Dus ik zocht een lapje (restje) en tussenvoering (nog meer restjes):


Deze werden op elkaar gestapeld en dan wel met de katoenen vulling aan de binnenkant, daarna stikte ik de boel door zodat alle lagen goed over elkaar lagen en met behulp van Ome Jan werd de boel in elkaar gestikt, wat bandjes eraan en voila een heerlijke slaapzak voor haar:


Goed het kostte wat naalden, dus zal binnenkort weer een lading Jeans naalden moeten kopen, maar hier kan zij heerlijk warm en droog de winter mee doorkomen!

Oh en ik kreeg gisteren ook een e-mailtje van Alma Allen, ze heeft mijn borduurwerk van Sarah's house op haar blog gezet!


Gaaf hè! Maar ik ben dan ook gek op haar ontwerpen en er liggen er nog veel meer om te borduren!

Gisteren samen met DP boodschappen gedaan, want ik vond het te glad om te gaan rijden en bij thuiskomst was buuf aan het spelen in de sneeuw met haar kleindochter en ze hadden een sneeuwpop gemaakt, maar ach die zielepiet had geen echte neus, dus viste ik een wortel uit de net gekochte zak en even later vroeg Jacy of ze er nog een mocht hebben en ze vond het heel gezellig zo samen met de sneeuwman:Nu een vraag van mij aan jullie! Wat hebben jullie als achtergrond op je PC? Ikzelf verander nogal eens van achtergrond, dan is het DP, dan weer één van de kleinkinderen of mijn Mams, maar nu heb ik een van de gave foto's van Tara erop gezet:


Ben best nieuwsgierig of jullie ook regelmatig veranderen! Zo vandaag hoop ik wat steekjes te zetten met Ome Jan, moet nieuwe elastieke banden maken aan DP zijn vispak, maar ook wil ik wat steken zetten aan mijn Letters.

Fijne dag!