zaterdag 25 februari 2017

Zo gaat dat soms!

Eerst val ik en zit met een gekleurd ei op mijn hoofd, een lichte hersenschudding, een kapotte en een gekneusde hand! Dan als ik net een beetje bij de mensen ben, krijg ik een beetje last van een tand dus naar de tandarts! Afijn op woensdag een kanaalwortelbehandeling en de minder leuke mededeling dat ik (waarschijnlijk bij mijn val) een andere tand heb gebroken en dat deze er helemaal uit moet! Oké dat moet dan, maar dan blijkt dat de behandeling niet helemaal goed is gegaan en op vrijdag moet ik terug, maar ja de tandarts is er niet en dus moet ik naar een andere! Deze geeft maar één injectie, maar die was erger dan alle andere van de keer ervoor en weer volgt een behandeling aan de kanaalwortel! Dus thuisgekomen kruip ik op de bank met wat pijnstillers en val in slaap onder mijn ragtime quilt!
En zo is voor je het weet een hele week om en heb je vrijwel niets gedaan! Maar gelukkig ben ik niet de enige creatieveling hier in huis, kijk maar eens naar onze kast die door mijn DH onder handen is genomen:


Eerst met mosgroene verf van Jeanne D'Arc Living en daarna met witte was, zo helemaal gaaf geworden! En daarna heeft hij de vitrage die ik heb gemaakt opgehangen;


Verder werd de oude tafel van zolder gehaald en fris in de was gezet, kwam er een grijs kleed en werd er een kroonluchter opgehangen. We schieten nu aardig op met de kamer en DH is ook al lekker ver met het theekastje dat wit is geworden en waar alleen het dienblad nog van moet worden gedaan!
En dan wordt het tijd voor de eethoek, maar ook daar wordt aan gewerkt, heb al een andere tafel op de kop getikt die wordt ook  nog onder handen genomen!

Zo misschien vandaag eindelijk weer wat steekjes zetten, gisteren geprobeerd maar na een goeie twintig steekjes was de puf op, komt wel weer!

Fijne dag!