dinsdag 18 september 2012

't Gaat...

Maar het houdt nog niet over oftewel ik heb zo nu en dan goed last van mijn rug en al ben ik gisteren weer gekraakt bij de fysio (er schoven wel vier tussenwervelschijven op hun plek!)  de hele rug voelt nog steeds beurs aan en dus heb ik gisteren het lekker rustig aan gedaan! Ja wel wat steekjes maar niet al teveel! Waaraan ik bezig ben? Wel ik heb eerst dit borduurwerk weer voor de dag gehaald:Ik vind dat dit eerst maar eens moet worden afgemaakt al vind ik het zelf niet zo mooi! Wel het patroon hoor, maar ik borduur het met een dubbele draad en wou nu dat ik het met een enkele had gedaan, zag dat bij een mede borduurster en vond dat toch mooi! Maar om het helemaal uit te halen... nee zo gek ben ik nu ook weer niet!

Jullie zien dat ook het winter gedeelte nog moet worden gemaakt, dus ik heb nog heel wat steekjes te doen hieraan!

Oh en dit was ik laatst vergeten, kijk eens wat een van mij bee vriendinnen voor mij meebracht, nu ik heb voorlopig meer dan genoeg oefenmateriaal voor mijn Hardanger borduren, want ik kocht in Zutphen ook nog een lading van deze bolletjes:

 

Lieve Henny, bedankt hoor ik ben er echt blij mee! Zo ik ga straks als het doorgaat lekker weer naar het zwembad en aquarobiccen, maar eerst even mijn oefeningen doen om de boel een beetje los te krijgen! Maar verder wordt er eerst wat in huis gedaan en vanmiddag heb ik dan weer wat tijd voor steekjes!

Fijne dag!