zaterdag 11 augustus 2012

Vrijdag...

Een heerlijke zonnige dag, dus na 's morgens lekker steekjes te hebben gezet op de bee bij Cora en Ria haar stof te hebben gegeven die gisteravond op de mat viel (wat was de postbode weer laat!), naar huis gereden waar DP al was, die had de middag lekker vrij genomen en dus werd ons plekje buiten klaar gezet en zaten we een poosje samen in het zonnetje. Toen ging DP binnen aan de slag, verfde het nieuwe vensterbankje op mijn kamertje en richtte zijn kamer verder in!

In de ene hoek een kast en zijn home trainer en rechts de achterkant van het poppenhuis:


Hier de andere kant, aan het poppenhuis wordt nog gewerkt, maar het nadert nu wel de voltooiing aan de buitenkant! Verder een werkblad en kistjes waar hij zijn gereedschap in kan bewaren en hier de andere kant van de kamer:


Bureautje, computer, een kast waarin nog meer boeken staan en op een glasplaat allerlei speciale spulletjes die meestal met vissen te maken hebben!

Dan wordt het tijd om te gaan eten:


De tafel is snel gedekt, een schaal salade, een goed glas wijn en:Mmmm, lekker visjes van de barbeque!

We zijn maar met zijn tweetjes en dus worden ze bereid op de kleine :
Terwijl DP druk is met de vis, lees ik nog wat op mijn e-reader of geniet van de tuin, in de zijtuin bloeit nu niet zo veel maar het nieuwe witte tuinstel maakt het een heel gezellig plekje:


Aan het begin bij de boog hangen de bramen in de zon te rijpen, heb er gisteren een geproefd en die was echt heerlijk:


Vlinders vliegen af en aan, bijen en wespen zoemen en genieten van de honing van de vlinderstruik:


Een dag met een gouden randje! Puur genieten!

Fijne dag!