woensdag 25 januari 2012

Wat zal ik er mee doen??

Ja dat was de vraag, want ik had geen zin om het in een doos te stoppen en bij al die andere kaarten te bewaren! Ik en enkele anderen kregen onlangs namelijk een schattig borduurtje op een mooie kaart van Joke uit Zweden, we hadden een prijs bij haar gewonnen! Nu sommige kregen een schattig geborduurd Dalarna paardje, maar ik was een van de gelukkigen die zo'n mooie werkje mocht ontvangen:


Nu had ik van tevoren al geschreven dat ik er waarschijnlijk een speldenkussentje van zou maken, maar zeg nu zelf, daar is tot veel te mooi voor! Maar ja wat dan??? Nu ik had boven nog een spanen doosje staan en daar wilde ik nog steeds iets mee doen en laat het nu perfect passen! Bij Cora een bijpassend lapje paarse stof gekocht en gisteren had ik eindelijk tijd om lekker even te knutselen en hier is het resultaat:

Voorzichtig heb ik de kaart van het borduurtje los geknipt en toen het borduurtje een beetje afgerond en voilá het paste precies! Afgewerkt met een kantje en ik heb er weer een schitterend doosje bij!Natuurlijk heb ik de kaart niet weggegooid, ook die werd een beetje bijgeknipt en daarna in het deksel geplakt! Zo heb ik nu voor altijd een blijvende herinnering aan mijn vriendin in het Hoge Noorden en ik zal het vast vaak gaan gebruiken, ik denk zelfs al vandaag als ik aan het knippen van mijn eerste Yoko Saito blok toekom!


Lieve Joke, ik hoop dat je het leuk vind wat ik met jouw prachtige borduurtje heb gedaan, ik ben er erg blij mee!

Zo en vandaag een nieuwe schone kwast en na eerst wat licht opschuren kan ik gaan aflakken, dus meiden ik ben weer druk en hoop toch echt nog wat steekjes te kunnen zetten!
Fijne dag!