donderdag 27 oktober 2011

Onderkleding Amish style!

Gisteren ondanks een r..nacht en een heel vervelende afspraak in de morgen en een gevoel alsof ik met lood was bekleed (zo genoeg gezeurd!) toch wat steekjes gedaan, of eigenlijk moet ik zeggen Ome Jan heeft nog wat steekjes gemaakt en dit is het resultaat:
Een onderjurk en een directoire! Ik wilde het directoiretje eigenlijk met bandjes maken, maar ik kon het hele smalle band wat ervoor nodig had nergens te pakken krijgen en toen heb ik toch maar elastiek gebruikt. Ach je ziet er straks niets meer van, maar het was wel authentieker geweest. Het onderjurkje wordt op de schouders met drukkertjes gesloten, die worden wel gebruikt door de Amish knoopjes niet.

Zo en nu staat mijn tas gepakt, stofjes, garen, lapjes en mijn snijmap alles is ingepakt en ik vertrek na het uitlaten van Tara naar Zwijndrecht, pik daar mijn vriendin Anja op en dan rijden we door naar Buren, we gaan gezellig naar de Regiodag van de regio Rivierenland. Ik kijk er echt naar uit, ben zo benieuwd wie ik allemaal zal ontmoeten, in ieder geval Cuny en daar verheug ik mij al op. Oh nog wel even mijn fototoestel inpakken en dan kan ik op weg, fijne dag!