vrijdag 15 november 2019

Quitweekend en gewoon wat van dit en van dat!

 Al weken probeer ik tot schrijven te komen, maar eerst een pijnlijke ontsteking en later de griep maakten dat mijn hoofd er niet echt naar stond! Maar ik zette heus nog wel wat steekjes en één affo was dit ornamentje:


Verder werk ik weer aan de SALvan Thistles, ben ondertussen al weer iets verder maar ik heb ook een stukje achteruit gewerkt:


Maar ik ging ook op weekend naar Sinaai in België en daar was het weer hartstikke gezellig!Het is ongelooflijk binnen een  uur is een keurige ruimte een grote puinhoop van lapjes, naaimachines, etuis etc. Maar er was weer heel veel te bewonderen!


Er wordt aan van alles gewerkt quilts maar ook tassen en er werd gebreid en geappliceerd, iedereen was druk bezig en natuurlijk waren er ook cadeautjes!


Zoals deze enige bos met tulpen, gemaakt van oude borduurwerkjes gekocht in kringloopwinkels!


Er wordt overlegd hoe en wat men iets zal doen, stofjes worden uitgezocht en iedereen inspireert anderen met leuke projecten!


Zelf werkte ik aan een borduurtje, maar ook aan de jurk van mijn pop waar eindelijk de letters opkwamen en ook de bloemen zitten er nu op, maar ik maak binnenkort wel een foto als zij helemaal af is.


Waar ik helemaal weg van was was deze unieke quilt, hij hing tegenover mij en ik kon er echt van genieten!
Hier een paar van de schattige cadeautjes zoals het etui en een notitieblok dat er uitziet als een stuk chocolade en een stoffen bakje en hieronder de tulp die ik kreeg:


Ik vertelde dat er ook tassen werden gemaakt en ik werd verliefd op deze en omdat zij ze maakt en de opbrengst naar een goed doel gaat heb ik mijzelf er mee verwend!


Op zaterdag had Marleen een heel leuke verrassing voor ons, haar broer kwam met de tractor en daarachter een huifkar en daar gingen we mee op een tocht door de omgeving, het was een koude maar zonnige middag dus het was echt genieten:
Zo'n prachtige rit waar we allemaal van genoten. 

Ik hoop binnenkort wel wat foto's van de Show & Tell te kunnen laten zien, maar ik heb er zelf niet veel gemaakt maar Miet heeft er genoeg gemaakt voor ons allemaal!

Fijne dag!