woensdag 15 februari 2012

En was het een gezellige dag?

Hier is Valentijnsdag niet gevierd, wij verwennen elkaar met leuke dingen en cadeautjes gewoon als we er zin in hebben en niet als de kalender het voorschrijft! DP heeft ook een bloedhekel aan zijn verjaardag, maar vorig jaar kreeg hij zomaar een keer een boormachine die hij graag wilde hebben en daar was hij maar wat blij mee! Ik krijg nu een schitterend trappenhuis en geloof me maar daar ben ik dolblij mee! Kijk maar eens hoe veel werk er gisteren weer is verzet:


De heren stukadoors zijn eerst een poos bezig geweest om alles netjes af te plakken!


Daarna werden de muren voorbehandeld met een speciale laag, die straks voorkomt dat de kleuren van de onderliggende lagen erdoor komen!


Donderdagmorgen komen ze terug en dan wordt de toplaag aangebracht, dan komt een week later de stoffeerder de trap doen en op het verven van de deuren beneden na is dan de hele klus af!


En al heb ik dit jaar de harten niet aan de ornamenten boom gehangen, met alle lieve wensen van jullie was het voor mij toch een heel fijne Valentijnsdag!

Vandaag heb ik hopelijk wat energie om weer eens achter Ome Jan te kruipen en lekker wat in elkaar te flansen, maar wat het ook wordt, ik wens jullie weer een Fijne Dag!

P.S. Kijk hier eens voor een gave Give-away! http://victorianmottosamplershoppe.blogspot.com/