maandag 25 juni 2012

Zo'n speciale zondag!

Gistermorgen na een beetje te hebben uitgeslapen op het gemak (Engels) ontbeten, toen wat klusjes in huis gedaan en onderwijl zorgde DP voor de beesten. Toen allebei ons verkleed en in de auto naar Mams, ik had nog boodschappen voor haar.
Daar lekker koffie gedronken en gezellig geklept, maar wij moesten natuurlijk wel weer op tijd naar huis om te kijken naar de autoraces! Helaas werd onze favoriet geen winnaar, maar we genoten van een geweldige race! Terwijl de auto's in de rondte reden zette ik wat steekjes, ik zette zaterdagavond de eerste al en gisteren dus weer wat! Kijk dit is het patroontje wat ik heb uitgekozen"


Nu had ik dus 14 draads linnen gekocht in Huizen en daar wilde ik graag heel fijne borduurtjes op maken en dus ging ik aan de slag met een draadje over een draadje te borduren en wat is dat toch leuk en het resultaat tot nu toe kan ik ook laten zien, om jullie even te laten zien hoe klein het is heb ik er een vijf eurocent munt naast gelegd:


Het geheel wat ik nu af heb is net 5 cm.! De letters zijn trouwens over twee draadjes! Nu ik wil dus nog veel meer van zulk soort fijn geborduurde spulletjes maken en die krijgen dan een plekje in het hartenkastje, dat DP gisteren voor mij heeft opgehangen en wat ik voorlopig heb gevuld met allerlei rode borduurtjes, gekregen en zelfgemaakte en ook nog wat klosjes en zo hangt het nu in het trapgat naar de zolder waar mijn hobbykamer is:


En Berna wat betreft plek in huis om alles op te hangen, buiten de twee kaarsenhouders beneden in de gang is er verder nog steeds niets opgehangen in het trappenhuis sinds we het hebben opgeknapt, dus plek zat! Maar ja je slaat nu eenmaal niet snel een spijker in je mooi gestucte muren! 
Zo vandaag weer eerst wat huishoudelijke klusjes en boodschappen en dan ook wel weer wat steekjes, welke precies??? Ik heb geen idee!! Maar ik doe het echt heel kalm aan en zet de kookwekker zodat ik niet te lang achter elkaar bezig ben en mijn hand een beetje ontzie. 
Fijne dag!