dinsdag 3 april 2012

Speldenkussentjes!

Een week of wat geleden stelde Katrien voor om vandaag onze speldenkussentjesverzameling (gaaf woord voor scrabble!) te showen, nu dat leek mij ook een geinig idee en dus pakte ik mijn camera en begon beneden met de kussentjes die daar liggen uitgestald:Daarna ging ik naar boven naar mijn hobbykamer om daar de kussentjes op de kiek te zetten, maar daar heb ik dus even wat opgedeeld want het zijn er best veel! Hier de grote die ik een poos geleden zelf maakte en die dus echt in gebruik zijn en die ene ernaast was helaas niet boven, maar zat beneden bij Flupke in de doos:
Dan wat kussentjes die ik maakte en die niet worden gebruikt, maar alleen maar mooi mogen zijn op het grote dienblad dat ik daar voor gebruik!


En dan hier de krijgertjes!
Dat schattige vogeltje kwam met een paasruil en ook dat leukerdje geborduurd met mijn initialen kwam met een swap, net als dat mooie grote waar ook klosjes in kunnen worden bewaard! Die leuke gestapelde kreeg ik in België en van die met de kat erop kreeg ik het patroontje maar dat maakte ik dus eigenlijk zelf. Die kleine biscornu kwam onlangs mijn verzameling uitbreiden een cadeautje van haar, nota bene haar eerste! Die lieverd rechts was ook een cadeautje, schattig met dat schaartje erop!


Jullie zien het zeker wel ik zit niet om een kussentje verlegen, het kost gewoon moeite om ze allemaal een beetje leuk aan jullie te tonen en binnenkort zal ik waarschijnlijk nog een groter dienblad nodig hebben!  Ik weet zeker dat ik er nog een of twee mis, want ik kreeg nog een beeldschone met schaartje van Inge, maar het zit bij een van mijn projecten en dat ligt momenteel niet hier!
Zo en nu ga ik lekker even rondneuzen wie er nog meer allemaal meedoen met de speldenkussendag, misschien zie ik hier of daar nog een lief kussentje wat ik zou willen maken!
Fijne dag!