donderdag 29 december 2011

Woef wat ben ik boos etc.

Jullie weten dat we druk bezig zijn met het opknappen van de gang en het trappenhuis, dat betekent dus wel dat er een enorme hoop rommel van de muren is gekrabd en dus bracht ik vandaag al drie vuilniszakken weg naar het grof vuil, ging in ene moeite door, eerst naar het gemeentehuis voor het aanvragen van een nieuw paspoort (wat zijn die dingen duur!), dan afdek plastic halen en eten voor Tara, de dierenwinkel en Karwei de doe het zelf zaak zitten in dezelfde straat en daarna even door de bocht en bij de gemeentewerf de zakken afgegeven.


Toen weer naar huis, waar DS druk bezig was met het verwijderen van de onderlaag met een stoomapparaat. Het viel wel tegen, hij is nog lang niet klaar. Dan na de lunch in de auto gestapt en naar Vlaardingen gereden en daar tapijt uitgezocht en meiden:


Mooi rood is niet lelijk toch? Eerst zocht ik nog een iets donkerder  rood uit, maar die bleek niet geschikt voor de trap, dus nu wordt het deze. Niet direct hoor, er moet eerst nog geverfd worden en dat betekent afkrabben, gronden en aflakken van 6 deuren en deurposten in het trappenhuis en de hal en daar de binnenkant van de badkamerdeur ook nog gedaan moet worden, in totaal zeven stuks! Daar ben ik nog wel even zoet mee! Dan komt men pas in februari spachtelputzen en als laatste komt de stoffeerder de trap doen! Afijn omdat we ook de muur van de hal moeten doen, werd de spiegel even op de grond gezet en toen Tara zichzelf daar in zag, kwam er diep uit haar keel een enorm gebrom! Even later een heftig geblaf, dus ik heb de spiegel maar weer gauw op de halfkale muur opgehangen zodat het weer rustig werd in huis!Heb er helaas geen foto van kunnen maken, was bang dat het anders vechten zou worden tussen Tara en haar spiegelbeeld!
Hoop dat het vandaag allemaal goed gaat en dus wens ik jullie ook een heel fijne en productieve dag!