dinsdag 15 november 2011

Wie A zegt ...

Wie A zegt of borduurt moet dus ook de B en de C borduren, daar komt het op neer en dus heb ik gisteren lekker zitten borduren, toen de huisarts tegen mij zei dat ik rust moet houden omdat ik last heb van hielspoor!

Helaas kon ik geen speciale zolen gaan kopen, want de schoenenwinkels waren dicht. Gelukkig heb ik er bij het autorijden geen last van, dus ik kan vandaag toch op bezoek bij haar, alleen een wandeling door het mooie Middelburg zit er helaas niet in.


Verder heb ik helaas geen zaagsel om het kussentje te vullen op de kop kunnen tikken, dus nu maar gewoon met watten gevuld! Ik wil wel proberen alsnog zaagsel te pakken te krijgen, het geeft namelijk een heel mooie vulling en alles komt prachtig in model! Kijk je ziet de figuurtjes erop geborduurd die ook op het patroon voorkomen en daar hangt dus de bijbehorende kleur garen aan!
En dan was er vandaag weer een heerlijk zachte vlop van Mieke in de bus, meiden wat word ik toch verwend! Kijk eens wat een lieve lapjes!

Zo dat was het nu echt voor vandaag, ik kom ook pas vanavond bij jullie langs, want ik ben echt de hele dag de hort op, Tara wordt verwend door de buurvrouw, dus die is in goede handen! Fijne dag!