dinsdag 29 mei 2012

Blogpauze!

Hallo meiden (en knullen) ik neem even een kleine blogpauze. Daar ik weinig tot niets kan doen momenteel op handwerkgebied en ik dus weinig kan laten zien, neem ik in ieder geval tot volgende zondag een pauze. Ik wens jullie allemaal een heel fijne week!
Lida

Vrolijke pinksterdag!

Wat was het een vrolijke dag met die heerlijke zon, al werd het in het westen wel even bewolkt zo tegen het middaguur! Gelukkig reden wij naar het oosten de zon weer tegemoet en wel naar Zwolle waar we op bezoek gingen bij een nichtje! Helaas waren hun dochtertjes niet thuis, die logeerden gezellig bij Opa en Oma omdat ze nog een paar dagen vakantie hebben, maar het was toch wel gezellig en we werden heerlijk verwend door hem:


Is het geen geweldig schort! Grinnik! En ook door haar:


We zaten heerlijk in de schaduw van een grote boom te kleppen en dat terwijl in de vijver ernaast moeder eend heel stil op haar eieren zat te broeden:


Ze was bijna niet te zien door de prachtige camouflage van haar kleuren!

Maar wij smulden (hielden ons aardig aan ons dieet!) en zaten uren te praten, terwijl wij ondertussen genoten van het heerlijke eten en de prachtige door de meisjes voor hun vader gemaakte schilderijen die de schutting sierden!Helaas moesten we weer bijtijds naar huis, omdat DP vandaag aan een zware klus moet beginnen, we natuurlijk nog wat files hadden op de terugweg en wat was het druk op de weg! Maar we waren tegen negen weer thuis.

Zo en nu snel aan de slag, er ligt een flinke strijk en ook het huis moet onder handen worden genomen en verder nog wat klusjes voor DP, dus ik ga snel aan de slag!
Fijne dag!