vrijdag 14 maart 2014

Ik strompel en ik struikel!


Ja echt waar, ik heb al dagen last van hoofdpijn en probeer de dagen zo goed mogelijk door te komen, slik medicijnen maar het gaat maar niet weg, al met al geen steek gezet al dagen niet! Gaat wel weer over zegt men dan (ikzelf dus ook altijd!) maar wanneer! Loop 's morgens met Tara een rondje door het park met een winterjas aan en een zonnebril op en dan maar hopen dat het weg gaat, Tara lijkt het aan te voelen, ze loopt lief naast mij mee te sjokken en met alleen even een begroeting met een andere hond is ze stil en rustig, ligt hele dagen te bakken in de zon in haar ren.


En dan kijk ik naar het onderwerp van vandaag en zie dat er "Care = zorgen voor" staat en meiden ik ben nogal een doordouwer en meestal gaat dat dus goed, maar nu even niet, ik zou eigenlijk al dinsdag naar mijn moeder gaan maar ik durfde het niet aan met mijn duffe hoofd ('t is 40 km. rijden!) en gisteren ... van hetzelfde laken een pak! Gelukkig vangt mijn broer mijn afwezigheid op, maar ik voel mij niet prettig te weten dat zij zit te wachten op mij. Maar woensdagavond werd er voor mij en mijn vriendinnen gezorgd door Ria, die een heerlijk etentje verzorgde, waar ik dan wel niet veel van kon eten maar wel van genoot en waar de hoofdpijn even wegzakte, om de volgende ochtend weer bonkend aan mijn deur te staan. Buiten tjilpen de vogels en nog even en de eitjes zullen worden gelegd en de kleintjes zullen weer uitvliegen, net als deze ukkepuk die een paar jaar geleden uit het nest viel:


Wij hebben er toen voor gezorgd dat hij niet ten prooi viel aan de kat en zijn moeder hem weer kon verzorgen tot hij wel groot genoeg was om op eigen vleugels verder te gaan! Eigenlijk draag ik dit logje op aan allen die zorgen en verzorgen, ouders en kinderen, professionele en vrijwilligers vrienden en vriendinnen en gewoon iedereen die klaar staat voor iemand die hulp nodig heeft!

Nog even dit, vergeet je niet een reactie achter te laten als je mee wilt doen met mijn give-away, kijk even bij het logje van donderdag en je hebt nog tot zaterdag 18.00 uur de tijd!

Fijne dag!