maandag 30 oktober 2017

Zo nu en dan....

Zo nu en dan moet een mens een beetje gas terug nemen, nu ja niet als je Max Verstappen heet of Michael van Gerwen, want dan gaat het mis, maar als je een doodgewone huisvrouw bent met ladingen was en strijk, een man die graag rommelt en een hond die zijn bek aan jouw schone broek afveegt of even zijn koppie schudt en dat als je net klaar bent met het soppen van de keuken, ja dan wel!

Dus doe ik op zondag helemaal niets bijzonders...ehhh dat klopt ook weer niet, wij hebben hier goedkope stroom in het weekend, dus draait de wasmachine en de droger volop, maar verder ni... nu ja en de stofzuiger gaat ook even door het huis, want ja het is herfst en dus verhaart Freddy!
Maar ik bedoel dus eigenlijk.... ach laat ik er maar over ophouden, voor huisvrouwen gaat tenslotte alles gewoon door, behalve dan vanmorgen, DH ging vroeg uit bed om Freddy uit te laten en ik mocht uitslapen en toen ik beneden kwam stonden de eieren te koken en was de tafel gedekt!
Wat een zalig begin van deze zondag en toen heb ik dus de hele dag samen met DH gekeken naar oude detectives en sport en genoot ik van Darts en autosport en zette niet één steek!
Maar ik kan wel een affo laten zien, want zaterdag zette ik de laatste steekjes aan mijn voorlopig laatste schapenlapje!

Dan heb ik ook weer een schitterende pot met bloeiende lidcactussen, de witte zijn nog stekken uit de erfenis van mijn zusje en de roze was eens een heel klein plantje dat ik ergens gratis kreeg bij de boodschappen!Puur genieten toch! Zo dan wens ik jullie weer een heerlijke week en als ik iets te vertellen heb dan zien jullie dat wel weer!

Fijne dag!