vrijdag 9 januari 2015

Vrijdagse bee!

Vanmorgen naar Bep gereden, eerst Ria en Henny opgehaald en dan door naar Spijkenisse voor onze eerste bee in dit nieuwe jaar! Natuurlijk werd er gekust en gewenst, maar we gingen ook serieus aan de slag! Kijk maar even mee:


Henny is druk met het maken van een beschermquilt voor haar vriendin haar kookplaat en Bep zette steekjes aan dit schattige maar ongelooflijk fijne borduurwerk:


En Ria is bezig met deze kussenhoes, helaas was de foto van haar eerste blokje teveel bewogen, maar ik kan jullie vast binnenkort wel haar affo laten zien! LOL!


En ik was ook druk en wel met opvulwerk! Eerst vulde ik mijn sneeuwbal op die ik vanmorgen vroeg in elkaar naaide:


Ik heb het patroontje wel veranderd, er zat namelijk een grote gele ster links en er hingen gele ballen in de boom, die heb ik dus weggelaten, daarvoor in de plaats extra sneeuwvlokken en extra sneeuw op de boom en nu is hij echt naar mijn zin, misschien vanavond verder met de afwerking!


En deze harten heb ik al ruim een maand geleden gemaakt, moesten nog gevuld worden en de grijze harten met letters moesten er nog op genaaid worden met grote steken en dat lukt ook zowaar, dus ik was heel tevreden over wat ik vanmorgen heb gedaan!
Heb nu het witte koord opgezocht en ga vanavond nog even kijken hoe ik dat om de sneeuwbol ga bevestigen, dus ben lekker bezig en dan morgen de oude tak die ik al jaren boven heb liggen wit verven zodat de harten daar aan gehangen kunnen worden, maar dat zien jullie wel een volgende keer!

Fijne avond!