maandag 1 december 2014

Zoals beloofd!

Zoals ik beloofde hier wat wij dit jaar als project kregen op de Kerstornamentendag bij Crownstitches! Vorige jaren waren er steeds drie kleine ornamentjes die werden gemaakt, maar laat Liezbeth dit jaar toch iets heel anders hebben verzonnen! Niet drie maar veel meer verschillende motiefjes heeft zij samengebracht in één groot project en hier is het:


Is het geen geweldige kerstkous geworden, ik ben er echt helemaal weg van en  gisteren was ik dus al druk ermee bezig en ik had bijna het bovenste borduurtje af, toen de klok vier sloeg en wij dus weer naar huis moesten! Gisteren het even afgemaakt en ik ben ook al begonnen aan het tweede, kijk maar:
Het kadertje is bijna af en nu kan ik dus de sneeuwman gaan borduren, helemaal in kleuren die ik mooi vind!  Iedereen was er zo enthousiast over en nu staan er in het blad nog veel meer mooie patroontjes van sneeuwmannen en andere leuke plaatjes, dat ik wel iedere dag eraan wil werken, maar dat zal niet gaan ik moet nodig eerst een quilt afmaken, dus vandaag zit ik op zolder om samen met Ome Jan eraan te werken,

Fijne dag!