vrijdag 27 januari 2012

Soms gaat het net wat anders!!

Gistermorgen stond ik op en had totaal geen fut, dus na rijp beraad besloten de verfkwast de verfkwast te laten en een dagje voor mijzelf te nemen. Na DP te hebben uitgezwaaid lekker een poosje terug gekropen en nog een uurtje slaap gepakt, zo dat scheelde! Daarna na een uitgebreide douche en een wandeling met Tara beneden de boel aan kant gemaakt en toen was de dag verder voor mij!

Eerst naar mijn hobbykamer en daar de Japanse stofjes bij elkaar gezocht, toen het intussen gekopieerde patroon uitgeknipt en de verschillende delen op de stofjes gelegd, alles afgetekend op de stof en geknipt, dat is zo leuk als je al die toch sobere kleurtjes bij elkaar zie komen en een mooi geheel  gaan vormen!

Nog wel een andere achtergrond gekozen, de eerste was iets te grof geweven en dat appliceert niet lekker.


De map voor het verder werken gepakt, de stofjes erin gelegd, garentjes (ik gebruik vaak borduurgaren) om te appliceren, schaartje, speldjes, dit alles in mijn nieuwe doosje en de Mania erbij voor het voorbeeld, zo ik ben klaar om zaterdag wat steekjes te gaan zetten!

Nu nog beslissen welke quilts ik meeneem voor de show en tell, oh ja en Wieke vroeg of de letterbak mee kon, dus het wordt een aardige bende die allemaal mee moet, gelukkig hoef ik niet met de trein!

Zo ik ga aan de slag, straks namelijk naar Crownstitches voor de Loose Feathersclub, niet dat er nog veel steekjes zijn bijgekomen, maar die komen hoop ik volgende maand wel!
Fijne dag!