maandag 31 oktober 2011

Een letter maar...

Dit wordt een kort berichtje, want door de drukte van het afgelopen weekend zijn er maar een paar steekjes gezet met als gevolg dat er slechts één letter af is gekomen, de grote letter A:


Ik ben nog wel aan een ander borduurtje begonnen, maar dat beviel mij niet het zag er niet mooi uit in het garen dat ik had gekozen en dus wordt dat weer uitgehaald en ga ik met ander garen opnieuw beginnen!
Zo dat is eigenlijk alles wat er te showen is en dat is dus echt niet veel!
Maar het was een fijn weekend, met Joke op zaterdag (en niet te vergeten alle andere bekenden die ik ontmoette in Ahoy) en gisteren een kokende DH en een stel buren die gezellig mee kwamen eten en waar we een heel gezellige avond mee hadden. Als eerste maakte hij Caldo Verde:
oftewel Groene soep, mmm heerlijk! Daarna kregen we Bacalhau á Bras, een heerlijk gerecht van stokvis, eieren en frites, zalig!! Helaas ik had mijn camera klaar gelegd om er nu eens een foto van te maken, maar dan ben je zo druk en dan vergeet ik het weer.  Dus de foto hierboven even uit een van zijn vele kookboeken gehaald. Ik hoop een volgende keer het niet te vergeten. Zo en nu aan de slag, straks boodschappen doen voor Mams en vanmiddag naar mijn vriendin, vakantiefoto's bekijken en met haar kleinzoon spelen. Gezellig! Fijne dag!