woensdag 20 juni 2012

Drukke dinsdag???Ja best wel, na dat DP de deur uit was eerst een poos zitten logjes kijken en reacties geschreven, toen snel naar de zolder en achter de strijkplank een uurtje wat strijk weggewerkt, dan badpak aan, schoon ondergoed in de tas en snel aankleden, want het was dinsdag en dan gaan we zwemmen buuf en ik, nog maar een paar keer, dan gaat het zwembad dicht voor een paar weken, vakantietijd! We gaan nu twee keer in de week en ik kan het merken aan mijn conditie die gaat langzaam maar zeker vooruit!
Zat ik net mijn middageten weg te werken, stond buuf al weer voor de deur: Ga je mee op de fiets boodschappen doen?? Ehhhhh, ja goed en dus op de fiets naar de andere kant van het dorp, ben ik zo'n sufferd en maar laden in die kar, vergeet dus dat ik enkel een fietsmand voorop heb, gelukkig heeft buuf wel zijtassen en daar kon mijn lading nog bij!Mok groot met oor - StapelgoedKom ik thuis ligt daar nog een pakje dat ik dus makkelijk even af had kunnen geven, maar eerst even Tara uitlaten, kom ik terug heeft de postbode een pakje in mijn fietsmand gestopt! Dat binnen gebracht, het andere pakje gepakt en weer op de fiets naar het dorp en het even  weggebracht en nog even zo'n gave winkel met allemaal leuke spulletjes binnen gestapt! Helaas deze keer was er niets waar ik meteen voor viel, nu ja er was een gaaf servies, maar ik denk dat het toch Stapelgoed gaat worden, dit vanwege de S, daar begint DP zijn achternaam mee! Lijkt mij wel stoer!


's Middags en 's avonds kwam ik toch nog aan wat steekjes toe en  ik borduurde het derde rondje van de In Full Bloom!
Wat is dat toch heerlijk zo'n leuk klein figuurtje te borduren, zo heb je in een uurtje een affo!


Misschien vandaag weer wat tijd om te borduren, heb nog zoveel leuks liggen, maar wil het wel een beetje afwisselen, trouwens moet ook weer eens aan de letterbak verder, maar daar heb ik wel soepel karton voor nodig, dus misschien ga ik daar vandaag maar eens op uit! Oh en ja dan heb ik nog dat andere projectje, maar ach dat zien jullie dus ....
Fijne dag!