woensdag 5 september 2018

Een vreemde dag!

Gisteren was het voor mij een heel vreemde dag, want het zou mijn moeders honderdste verjaardag zijn geweest en dat speelde de hele dag door mijn hoofd! Hier zie je ons samen op haar laatste (96e) verjaardag.


 Maar gelukkig kwam er afleiding door een geweldig lieve verrassing van mijn penvriendin Agnes uit Australië!


Een groot pak met allemaal lieve dingen! En die zaten in de buik van dit te gekke schaap!


Zulke lieve en leuke cadeautjes! Schattige beertjes voor mij en ook een voor mijn DH en een prachtige zelfgemaakte kaart, een grappig boter, kaas en eieren spel, of moet ik het koeien en schapen noemen!


Leuke mapjes waar je een lieve boodschap in kan versturen en ook nog wat vrolijke stofjes uit Nieuw Zeeland:


Zo werd deze speciale dag toch een heel bijzondere en was er voor mij ook nog een affo! Ik zette de laatste steekjes aan mijn sneeuwmannen borduurtje dat ik al weer heel wat jaren geleden van mijn vriendin Bep voor mijn verjaardag kreeg. Er moeten alleen nog wat neusjes opgezet worden, maar die had ik vermoedelijk al voor andere sneeuwmannen gebruikt!


Hij lijkt scheef op de foto, maar hij echt keurig recht op de draad afgewerkt hoor! Nu en verder maakte ik nog liters druivensap en druivenjam, daar kunnen we de winter nog mee door, maar nog lang niet alle druiven zijn geplukt en we laten nog genoeg over voor buren en vogels!

Dat was het voor nu, morgen ga ik naar Deventer naar de Grote Quilttentoonstelling en blijf daar gezellig een nachtje slapen met dochter en vriendinnen, maar daar lezen jullie dus later in de week meer over!

Fijne dag!