vrijdag 14 oktober 2011

Affo en wat veranderingen!

Gisteren raadde Heidi dat hetgeen als een flodderig hoopje op de tafel lag een Stacy Nash Pinkeep Drum was. Vandaag ben ik speciaal naar Cora gereden om daar vulling te halen en als verzwaring heb ik onderin wat aquarium grind gedaan. Daarna maakte ik twee aardbeien van wollen stofjes om bovenop vast te zetten. Stacy gebruikt hier fluwelen stofjes voor, maar ik had helaas geen bijpassend fluweel liggen, maar de kleurtjes van de aardbeitjes passen perfect bij het borduurgaren.
En zo kom deze affo ook in het hoekje bij de andere borduurtjes te staan, nu  ga ik op zoek naar de Borduurbijbel, want ik wil wat speciale letters hebben voor mijn ....., ja zeg ik verklap niet alles!

Verder heb ik gisteren de kamer aangepakt, zagen jullie gisteren nog een groen kleed op de vloer, vandaag is alles voor Herfst en Winter in de warme kleur rood gekleurd. Kussenhoesjes, kleed, waxineglaasjes, ook op de eettafel zijn al wat dingen in rood, maar ik moet nog wel een mooie rode stof vinden om de kussens op de stoelen te bekleden, dat is best lastig want met rood moet je wel voorzichtig zijn, kan erg snel afgeven!
Er moeten echt nog wat gezellige dingetjes bijkomen en dan is de kamer tot de kersttijd in de juiste sfeer, dan wordt het zilver gepoetst en verandert weer de hele sfeer in huis.

Nu is het vrijdag de 14e, eigenlijk zou ik een up-date van de CWD moeten geven, maar helaas het zit er echt niet in, er is teveel wat mijn tijd opeist en dan komt er van boven zitten achter Ome Jan helemaal niets terecht. Maar straks naar de Tilda groep, moet nog wel even kijken wat ik mee ga nemen om aan te werken, eigenlijk moet ik een inhaal doen voor de Amish pop waar de anderen vorige week al aan zijn begonnen, maar weet niet of dat gaat lukken! Mijn dag zit weer aardig vol geplanned en ik zou nog veel meer uren in een dag kunnen gebruiken, dus als je ergens een kilootje tegenkomt!
Fijne dag!