donderdag 29 maart 2012

Gesprek met mijn andere ik!

Zeg jou jij je niet schamen, zei mijn andere ik gisteren tegen mij!
Hoezo, vroeg ik nog, maar daar nam mijn andere ik dus echt geen genoegen mee!
Je weet best wat ik bedoel, zei dat vervelende stemmetje, ik las toevallig mee over je schouder en zag dat je een beetje jaloers was omdat zij dat beeldschone beertje kreeg!
Hmm, ehh ja dat is wel zo, antwoordde ik een beetje timide!
Juist, zei mijn andere ik, ga je dus schamen, staan er hierboven niet twee dozen met daarin lapjes en alle andere spulletjes om twee schattige beertjes te maken?
Ja, zei ik en kreeg een beetje rood hoofd!
Wel ga daar dan maar eens mee aan de slag, zei mijn andere ik nogal pinnig!
Nu weten jullie natuurlijk wel dat ik dan meestal onmiddellijk gehoorzaam( maar niet heus!), maar deze keer besloot ik de goede raad op te volgen en ben naar boven gegaan en ja daar stonden ze twee doosjes:


Okay, maar nu wordt het even moeilijk! Aan welke zal ik gaan beginnen?? Ho-Chi of Flupke?


Ik maak de dozen open en zie dat Flupke al helemaal geknipt is en dat zelfs zijn hoofd al gedeeltelijk genaaid is, niet helemaal goed zal een deel moeten uithalen, maar dat maakt de keuze wel simpel, Flupke is eerst aan de beurt!


Dus deze doos gaat mee naar beneden en als ik 's middag lekker buiten in het zonnetje zit worden de eerste steekjes gemaakt en ik naai het hoofdje opnieuw en daarna zet ik de armpjes in elkaar:


En 's avonds als ik terug kom van de training met Tara draai ik de affe delen eerst even binnenste buiten en dan is dit het resultaat! Niet dat ik zulke mooie beren kan maken als haar, zou zelfs niet weten hoe ik een wassen neusje moet maken, maar ik maakte wel al eerder wat beren voor mijn Mams dus helemaal een beginneling ben ik niet! En als het niet wil lukken dan ga ik gewoon bij haar langs voor wat lessen en advies! Zijn jullie ook zo nieuwsgierig of het mij gaat lukken? Nu ik en mijn andere ik ook!
Fijne dag!!