maandag 6 februari 2012

Lekker wat geknutseld!

Gisteren eerst uitgeslapen, ja dat was wel nodig hoor want al knap ik aardig op ben nog wel snel moe en dus  is een extra tukje nooit weg! Daarna samen met DS en een vriend ontbeten, die twee waren vannacht pas om een uur of zes thuis en de vriend kon in zijn eigen huis niet naar binnen want de deur zat op de knip!  Gelukkig heeft DS een heel groot bed! Daarna lekker koffie wezen drinken bij mijn Mams, die komt met dit weer helemaal de deur niet uit, maar geniet wel van de kinderen die voor op de vijver schaatsen.
We namen weer een gezellig bakje met bolletjes mee, ze geniet ervan om die te zien uitkomen en bloeien!Thuis gekomen samen met DP naar een film gekeken en toen ben ik lekker aan de slag gegaan met het donkerrode vilt dat ik gisteren kocht, wilde toch nog wel graag een Tomaten-duif gaan maken en ik schiet al lekker op!


De tweede vleugel is bijna af en ook de naden zijn al geborduurd, dus ik kan straks beginnen met het in elkaar zetten en afwerken! Misschien zie ik ook nog kans een geschikt voetstuk te vinden zodat hij helemaal afgemaakt kan worden, helaas werkt mijn auto nog niet dus ik kan niet "even" naar de winkel om te gaan neuzen! Maar er is hier in huis gelukkig genoeg te doen, zoals: Ja hoor alweer een nieuwe strijk en verder liggen er ook nog wat borduursteekjes te wachten, dus ik zal mij niet vervelen! Fijne dag!