zaterdag 8 december 2012

Verandering van plannen!

Gistermorgen niet wezen borduren, de rijksweg richting Hellevoetsluis was totaal verstopt door files en dus heb ik afgebeld en ben in plaats daarvan naar Schiedam gegaan waar we met een klein groepje waren op onze Tilda-bee! Daar showde Ria haar laatste creatie, er moet nog een randje omheen komen, maar kijk eens wat er in een paar weken is gemaakt en natuurlijk weer helemaal met de hand:


Twee weken geleden was ze nog druk met het eerste kwart en nu zit de top al in elkaar! Ik moet zeggen dat ik het een prachtige kleurencombinatie vind en ik vind het een prachtige quilt worden!

Dan gingen de anderen aan de slag met drie ronde lapjes, wat vulling, naald en draad en wat haren!  Toen nog wat vleugeltjes en kijk eens naar het resultaat:

 
 Is ze niet beeldschoon!

Hier het engeltje dat Ria maakte, helaas moest ik bijtijds weg en heb dus niet meer het eindresultaat van de andere dames kunnen fotograferen. Wil je ook zo'n leuk engeltje maken, dan kun je vandaag nog de hele dag bij Cora's Cottage in Schiedam terecht, daar maak je in een paar uur tijd ook zo'n schattig popje!

Zelf werkte ik aan een huisje, maar hier zien jullie het resultaat wel als het helemaal af is! Vandaag hoop ik wel wat steekjes te zetten, dus misschien kan ik morgen al iets laten zien!

Fijne dag!