woensdag 17 juli 2013

Wat was er veel moois!

Waar, nu op de Karperhoeve borduurbee waar ik gisteren was! En weet je het was zulk heerlijk weer dat we lekker buiten onder twee grote parasols hebben zitten werken aan onze verschillende creaties! Nu laten we even kijken wat er allemaal te bewonderen was. Dit zou je op het eerste gezicht niet denken tegen te komen op een borduurbee, maar deze kaarten zijn naast prachtig knip en plakwerk ook wel degelijk geborduurd:


Wacht ik laat ze even dichterbij zien, zijn ze niet schitterend:


Ria is druk met een schattige letterlap in rood:


Hé Corrie, het is geen Hardangerdag, nu ja dat is tenslotte ook borduren en wat ga je lekker!


Nu dames verlustig je nu maar eens aan dit schitterende borduurwerk, het wordt geborduurd in rood en heel licht beige:


Wel de moeite waard om nog wat dichterbij te kijken toch?


Ja zeg wat zie ik hier, zijn jullie nu helemaal betoeterd, breien op een borduurbee! Oh het mag van Co, nu vooruit dan maar:


Wat zit er in dat plastic zakje van Ank? Twee beeldschone tasjes! Het eerste in Zaans stikwerk en versierd met kraaltjes en siersteekjes:

Hoe vinden jullie die gave gehaakte kwasten? Zo mooi gemaakt en ook nog strengetjes kleine kraaltjes, beeldschoon! En dan deze:


Zwart met goud borduurwerk en gouden kraaltjes, zo mooi gemaakt en ook weer van die mooie kwastjes!


En als laatste dit prachtige schort dat Co hier showt, zij vond het in een zak van Max half af geborduurd en is nu bezig de laatste steekjes te zetten!

Zo dat was waar de meeste anderen mee bezig waren en helaas ben ik vergeten een schattige geborduurde mini Dear Jane te fotograferen en dat terwijl zij hem speciaal voor mij had meegenomen, maar de volgende keer hoop ik in ieder geval haar beeldschone borduurwerk te kunnen laten zien.
Mijn steekjes waren er velen en allemaal goed, maar helaas maakten zij mij wel duidelijk dat ik heel wat heb uit te halen, maar dat zien jullie morgen wel!

Fijne dag!