dinsdag 4 september 2012

Maandag!

Wasdag, nu ja er wappert een wasje, maar dat heb ik gisteren al gedraaid  en verder heb ik mij 's morgens weer laten kneden door de fysiotherapeute! Wat is dat mens gemeen! (niet echt hoor!) Ze weet precies waar de zere plek zit en kneed daar dan even extra door, oef!! Maar het helpt wel hoor er is al wat verbetering en ik gebruik helemaal geen pijnstillers meer! Wel elke dag meerdere keren een stel oefeningen doen, maar dat heb ik er graag voor over!Dan boodschappen bij AH en weer naar huis!
Daar aan de poets, huiskamer en keuken, wc en badkamer alles krijgt even een zuig- en stoombeurt en deze keer wat extra werk aan de keuken, de Miele meneer komt 's middags voor de vaatwasser en ja dan haal je toch even de machine van haar (of is het zijn?) plaats en wordt er extra geboend!
Gelukkig is de reparatie meegevallen, er zat een pruimenpit in de pomp en ja dan werkt het ding niet meer!
Terwijl ik zat te wachten op de meneer maakte ik wat steekjes aan mijn sleutels, zo leuk je hebt iedere keer een kleine affo! Helaas ging er weer eens wat fout en kwam ik ook tot de ontdekking dat een van de zondag geborduurde sleutels veel te kort was!Dus deze sleutel heb ik grotendeels uitgehaald en daarna  weer opnieuw geborduurd om prompt weer in de fout te gaan en dus kon ik weer achteruit werken! Maar uiteindelijk staat hij er nu goed op, net als het kleine sleuteltje rechtsonder en het hangslotje! 

Maar veel tijd voor steekjes had ik niet, de buurtjes kwamen namelijk gezellig mee eten en ja dan is het zo tien uur en blijft er weinig tijd  over! Maar het was wel gezellig!

Vandaag ben ik dus de hele dag bij Mams, buuf zorgt voor Tara en ik ga lekker zondigen, koffie met gebak, want haar 94e verjaardag laten we niet zomaar voorbij gaan, ik zal de hele dag gastvrouw spelen en kom dus niet bij jullie op bezoek, maar dat haal ik morgen wel weer in! 

Fijne dag!