zondag 3 juni 2012

Ik was er niet!

Vrijdag ben ik niet naar de bee geweest bij Cora, ik zat te wachten op een pakketje boeken, dat helaas pas na half een werd afgeleverd, ze waren de dag ervoor al aan de deur geweest net toen ik Tara aan het uitlaten was! Maar dit was dus de inhoud:


Vier keer hetzelfde boek voor de meiden van de bee! Ze hadden mijn exemplaar gezien en wilden het ook allemaal hebben, maar omdat je moet betalen met een creditcard bij de Bookdepository en zij deze niet hebben, ben ik dus tussenpersoon! Het is niet te geloven, maar gratis thuis bezorgd nog goedkoper dan ik ervoor betaalde in de winkel in Engeland!!

Oh en dan hier nog een foto van de prachtige quilt van Henny, kijk eens hoe mooi de top daar op haar bed ligt:
Helaas even geen lapjes van de week, die moeten even wachten tot mijn rechterhand weer meedoet, ik heb wel lapjes gesneden deze week, maar die waren voor mijn nieuwe quilt en dat kostte al genoeg inspanning!


Wat betreft mijn handen, de linker is al helemaal in orde, helaas de rechter nog niet, dus voorlopig nog geen steekjes te showen! Maar heb wel weer wat dingen om deze week aan jullie te laten zien!
Fijne dag!