woensdag 8 januari 2014

Goedemorgen!

Helaas dames het lukt mij maar niet om de foto's te up-loaden, maar dan zal ik jullie maar met woorden moeten vermaken!
Het is nu tegen zeven uur en DH is al weg naar zijn werk, Tara ligt nog te pitten in haar bench en de vaatwasser draait. Ik zit aan de tafel met de laptop en mijn DJ en heb al weer wat steekjes gezet! Ook gisteren heb ik daar aan gewerkt en als het niet eerder lukt, dan zien jullie volgende week wel het werk van deze week voorbij komen!

Gisteren Valkenburg in gegaan, maar het was daar wel heel erg stil, wat blijkt daar zijn de meeste winkels op dinsdag gesloten, dus ga ik vandaag weer terug! Niet alleen voor brood (was gisteren uitverkocht!) maar ik zag ook een heel gave trui in een etalage dus ik ga maar eens kijken of ze die ook in mijn maat hebben en oh ja er was ook een mooie broek bij! LOL!!

Verder natuurlijk inkopen gedaan, was even zoeken want het is een lawaai van jewelste in het centrum om dat druk aan het plein wordt gewerkt of ik moet zeggen bij het plein, want zit de Hema in een schitterend jugendstil pand, ernaast is een grote kale vlakte waar binnenkort nieuwe panden moeten staan en dus moest ik op zoek naar een stel keten waar A.H., Blokker etc. in zitten en daar kon ik gelukkig nog wat spulletjes inslaan.
Verder heb ik heerlijk gewandeld door de prachtige Lindenlaan en bekeek de oude plekjes van de stad en vandaag ga ik dus weer terug want ben nog lang niet overal geweest en er is nog veel meer te zien en te bekijken.

Zoals altijd als ik in een andere stad ben fotografeerde ik weer wat prachtige panden, mooie deuren (daar ben ik gek op) en ook een heel mooi beeld van een man die duidelijk iets verkoopt en een echtpaar met een zoon die er bij staan, de jongen aait de hond van de man, zo mooi! Ook daar natuurlijk foto's van gemaakt! Al met al dus een heerlijke dag gehad en omdat de zon scheen was het zelfs te warm in mijn jas, dus vandaag maar eens kijken wat ik aan ga doen, niet te warm in ieder geval!

Fijne dag!