dinsdag 20 november 2012

Heb je ooit genoeg tassen?

Wel ik eigenlijk wel, maar onlangs zag ik op Amazon.com een prachtige naaimachine tas en alhoewel ik mijn machientje heb afgezegd, de tas wilde ik wel erg graag hebben vooral omdat ik die nergens in Nederland kon vinden en misschien kan ik voorlopig mijn oude Singertje erin meenemen in afwachting van een echte 160!


Oh ja en toen kocht ik dus een knalrode jas met zwarte knopen en op dat moment was er een modeshow in de zaak aan de gang en blijkbaar waren er daarom allerlei leuke dingen te doen (lekkere hapjes en drankjes!) en daar vroeg de aardige mevrouw of ik al een laktas van hun had! Nou nee dus, even later verliet ik de winkel met niet alleen een lekker grote (waterdichte) laktas, maar ook een bijpassende toilettas mocht mee naar huis, was dat even boffen!


Het is een heerlijke grote tas waar ik mijn handwerkjes lekker droog in mee kan nemen naar de bee en nu hoef ik deze dus niet meer in een plastic tasje mee te zeulen!

Ik kan jullie nu ook het resultaat laten zien van mijn tussendoor borduurtje, heb het zondag afgemaakt en in de liniaal gestopt, heb er wel wat extra figuurtjes bij gemaakt, want het origineel was iets te kort!


Ook mijn hoedje werd afgemaakt, ik maakte er een paar roze bloemen op en dit is het resultaat:


Vandaag wil ik wat voorbereidingen treffen voor de Hardangerles van morgen en ook wat steekjes zetten aan wat andere UFO's! Maar er wordt ook een nieuwe watermeter geplaatst, dus ik zal thuis moeten blijven, maar ach dat maakt niet uit voor de steekjes, maar alles moet weer worden versjouwd! Ik heb weer een drukke dag voor de boeg!

Fijne dag!