vrijdag 7 september 2012

Andermans veren!!

Gisteren was ik heel erg druk met de strijk (daar gingen echt een paar uur inzitten!) en dus was er weinig tijd voor steekjes en doordat de fitness er gisteren goed inhakte was er ook weinig energie, maar toch kan ik jullie iets laten zien! Ik kreeg namelijk de afgelopen week een leuke e-mail van Elly en zij vertelde dat ze aan Amigurumi  doet. Nu was dat voor mij een geheel onbekende term en dus vroeg ik haar wat het betekende. Het bleek Japans te zijn voor rondhaken en gisteren stuurde zij mij enkele foto's die ik nu met jullie wil delen!
Ik ben begonnen met Kok Philippe en hieronder zien jullie Guusje:Ze maakte ook deze leuke haarband voor haar kleindochter:


Maar het mooiste vond ik (en zij is er ook heel trots op en dat mag!) dit gave hart dat 
zij maakte voor het tienjarig huwelijk van haar dochter!


Ik vind het enig met de bloemen en de twee tortelduifjes in het midden!

Nu Elly ik ben er weg van en ik vind het echt enig om met iedereen te kunnen delen! Het toeval wil dat ik onlangs de eerste stappen zetten op het Hardanger pad en zij de eerste deed op het Quiltpad!
Nu ik heb haar gewaarschuwd dat ze binnenkort dus wel verslaafd zal zijn net als de rest van ons, maar ze gaat stug door hoor! Elly bedankt voor de leuke foto's en de permissie om ze met anderen te delen! 

Zo ik ga snel de was die gisteren buiten wapperde wegstrijken en dan zal het wel weer tijd zijn voor de borduurbee bij Liezbeth! Fijne dag!