zaterdag 26 mei 2012

Vergeten en boeken!

Helemaal vergeten mijn fototoestel mee te nemen naar de bee en ook mijn mobieltje thuis laten liggen, gevolg geen foto's van de bee en de leuke/ mooie dingen waar aan werd gewerkt! Zelf zat ik op mijn gemak lapjes te vouwen voor een poppenhuisbeurs in Duitsland volgende week waar Cora staat met haar speciale stofjes en bijpassende behangetjes! Ik heb er al naar zitten gluren en zag al een mooi behangetje voor in mijn poppenhuis!

's Middag eerst de boel thuis glad gemaakt en lekker met water geplensd, buiten alle ramen gezeemd en dat was wel nodig ook, wat zag het eruit, daarna een paar kussens op de stoel gegooid, kussentje extra voor in mijn rug en met mijn boeken erin gekropen, in het begin kwam er niet veel van lezen, heb even een heerlijk dutje gedaan onder de zonwering, daarna eindelijk deel twee van Aprilynne Pike's serie over de fee Laurel ( Spells)uitgelezen en aan deel drie (Wild) begonnen.


Natuurlijk gebruik ik nog steeds een papieren boekenlegger want mijn geborduurde is nog niet af, maar naast een gekregen exemplaar van Maaike Bakker gebruik ik ook deze twee foto's vaak als legger, herkennen jullie het quiltontwerp van Lysette, beiden stonden op haar blog en op de linkse ben ik best trots al vind ik de rechtse veel origineler afgewerkt!


Zo vandaag kom ik misschien samen met Ome Jan weer aan wat steekjes toe, maar eerst naar de markt met DPvis halen, vanavond lekker op de barbecue! Past perfect in ons dieet en al ben ik in twee weken maar 3 kg. afgevallen, DP is wel 10 kg. kwijt!! Maar we gaan stug door, want we zijn geen van tweeën al op ons doelgewicht!
Fijne dag!