woensdag 11 mei 2016

Zo druk bezig!

Zo druk dat ik soms echt dingen vergeet! Zoals bijvoorbeeld een up-date geven van het huisje op mijn blog, want ondertussen zijn we van hier:


al hier aan beland! Het dak zit erop en gisteren heeft DH gelukkig shingles op de kop kunnen tikken en ook de dakbedekking is bijna af:


En dan mijn dakkapelletje! Is het niet schattig?


Nu er moet nog heel wat gebeuren hoor, de deuren natuurlijk en dan de afwerkranden van het dak en de vloer en dan de grote klus van het verven! De buitenkant wordt heel zacht geel en de binnenkant wordt wit, maar dat neem ik voor mijn rekening, Dh maakt er nog wel een leuk plankje en elektra in.

Vorige week ben ik nog bij Ria geweest voor onze bee, door dat Bep niet kon was hij naar haar verplaatst i.p.v. bij mij, maar zo kan ik jullie wel nog even laten genieten van haar schitterende top!


Wacht ik laat hem even wat beter zien:


Ik vind hem enig deze vazenquilt, zo leuk die bloemen en vogels, zoals iedere keer als zij een creatie maakt, weer petje af!

Zo en nu ga ik weer verder met mijn geheime steekjes en misschien ook nog iets aan de LIB doen als het tenminste vanmiddag ook nog droog is, wel even wennen na de prachtige zomerse dagen van de afgelopen tijd!

Fijne dag!