dinsdag 4 november 2014

Er was eens...

Lang geleden was er eens een Australische dame en zij maakte een beeldschone quilt en wat gebeurde er onlangs????? Twee Australische dames (die toevallig ook allebei Susan heten) werden allebei door deze beeldschone quilt geïnspireerd en de ene Susan Smith maakte  The Prince:


En daar was ik al weg van, maar toen zag ik bij haar op FB de quilt van die andere Susan en wel Briar Hill van Susan Ambrose en ik viel er meteen voor:


En dus snelde ik naar Petra's winkel en ging daar op zoek naar het patroon, want ja deze vond ik nog mooier en afgelopen zaterdag viel het patroon in de brievenbus! En nu wil ik maar één ding, mallen maken en stofjes uitzoeken en vooral op zoek naar die ene mooie zacht grijze stof die ik als achtergrond wil gaan gebruiken en ik denk aan een witte broderie voor de tussenbanen en dan een heel mooie randstof voor de randen, de mooiste lapjes die ik kan vinden voor de hexagonen en de sterren en cirkels,  enne .... nu je snapt het zeker wel, ik ben besmet met het Briar's virus en ik wil gewoon aan de slag!

Fijne dag!