zondag 22 april 2012

Vrolijke lapjes en gekregen lapjes!

Vrijdag kregen wij van Cora allemaal een klein cadeautje, twee lapjes crème kleurige stof en een klein tekstje met twee klavertjes, dit is een cadeautje dat zij in Veldhoven aan haar klanten gaat geven en wij kregen het dus nu al!  Natuurlijk ging alles niet zoals het hoort te gaan, nadat ik het patroontje had overgenomen, moest ik er nog versteviging achter doen en bij het strijken was dus meteen het patroontje verdwenen, was ik helemaal vergeten dat de speciale pen verdwijnt als je het strijkt!! Foutje!! Dus toen naar beneden, het opnieuw overgetrokken (tegen het raam houdend) en begonnen met borduren:


Daarna ermee naar boven, daar wat lapjes (nog gekocht in Frankrijk voor een paar centen en ook een lapje rood dat ik in Amsterdam op de kop tikte), lint en band (restjes) erbij gezocht en toen de twee kussentjes in elkaar genaaid, met de hand dichtgemaakt en voilá twee kussentjes:


Zo simpel en zo snel klaar en zo leuk om te delen met een vriendin die ook van steekjes houdt! Dus vergeet niet in Veldhoven bij Cora te kijken, misschien is er iets van je gading en dan kun jij ook met deze aan de slag aan de slag!

Verder natuurlijk weer de Vrolijke lapjes van deze week:


Deze leuke stofjes kreeg ik voor mijn verjaardag de rechtse van Stefanie alias Lupineke en nu kan ik echt niet meer vinden van wie ik de mooie linkse lapjes kreeg, weet wel dat ze heel leuk gevouwen zaten als zakdoekjes! Erg hè! (P.S. Was het Lia?)

Zo geen Farmers Wife up-date, had helemaal de datum niet in de gaten en ben totaal vergeten er foto's van te maken,  heb maar twee blokken gemaakt en nog niet de rij vol, maar dat komt dan volgende keer wel! Fijne dag!