woensdag 7 augustus 2013

Paniek alom!

Wat een toestand was dat, DS was zijn paspoort kwijt en ik weet niet wie er meer maagpijn van had, hij, zijn vader of ik! Maar gelukkig na een paar uur zoeken, kwam het verloren voorwerp gelukkig weer tevoorschijn, zat tussen de bodem van zijn bed en het onderschuifbed!
Snappen jullie hoe dat kan, ik dus niet!!!!

Maar gelukkig het is terecht en de kopie die hij moest opsturen is verzonden en ook kan hij nu een verzekering aanvragen voor zijn auto!

Ik heb hem op zijn hart gedrukt voortaan alles op een vaste plek te leggen, desnoods een bakje neer te zetten, maar ach ik ken hem, ook dat zal wel niet lukken!

Gisteren kreeg Tara een paar injecties, ze heeft een lichte ontsteking ( ze stinkt echter heel erg! )
en vanaf vandaag komen er iedere dag twee pillen om het te bestrijden en misschien moet ze binnenkort worden gesteriliseerd maar daar wil ik eerst nog wat informatie over inwinnen, het schijnt tegenwoordig ook met een knoopsgatoperatie te kunnen, dat zie ik meer zitten dan zo'n grote snee!


En vinden jullie haar niet zielig? Zo kijkt ze de hele dag naar mij en ze wil alleen maar geaaid worden en haar snuit langs mijn benen halen, geen goed idee met witte broeken!
Maar ze knapt al weer op hoor en gelukkig had ze geen koorts, dus het viel allemaal best mee!
Zo vandaag een dagje voor mijzelf: nagels en steekjes, maar ook lekker een poosje luieren met een boek of een mooie film, heb nog genoeg staan.

Fijne dag!