zondag 20 november 2011

VL-letjes en andere muizenissen!

Mijn vrolijke lapjes van deze week komen van meerdere lieve geefsters ; Mieke en Susi en omdat ik nu alle lapjes in een doos heb gedaan weet ik dus echt niet meer wie er nog meer gedoneerd hebben aan dit rijtje, maar alle naam staan opgeslagen en zullen straks als het een affo is via een briefje in het etiket vermeld worden! Hier de zeven van deze week:


Hieronder zie je hoe ik ze aan de vorige wil zetten:


En zo ziet de lap er na tien weken uit:


Alle 70 lapjes zitten aan elkaar en alle naden zijn geborduurd, dus ik heb niet alleen kruisjes gezet de afgelopen week!

Gisteren met DP naar Schiedam geweest, we moesten boodschappen doen bij het Portugese winkeltje er ligt weer een heleboel lekkers in de diepvries! Bovendien wilde ik nog wat cadeautjes halen voor de Kerstruil en ben daar ook prima voor geslaagd. 's Middags zijn we er nog een keer na toe gegaan en zijn heerlijk samen Portugees wezen eten, dus met het restant van de erwtensoep van vrijdag hoefde deze dame lekker niet te koken! Maar ik ben ook nog even naar het Riverdale winkeltje terug gegaan, want ik zag er 's morgens dit heerschap zitten en had al spijt dat ik hem niet meegenomen had!


Is hij niet geweldig? Hij zit hier gezellig op de site-table in de gang en de kikker en de pompoenen zijn weer verhuisd naar andere plekjes cq dozen, die komen volgend jaar wel weer tevoorschijn! Ik wil nog wel een soort poef voor hem maken, zodat hij makkelijker zit dan op de tak van de kikker! Zo vandaag worden er weer heel wat steekjes gezet, al zullen het echt niet alleen borduursteekjes zijn! Fijne dag!