zaterdag 1 oktober 2011

Volle vrolijke vrijdag!

 Eigenlijk moest er ook nog zonnige staan, maar ach dat wisten jullie al! Gistermorgen eerst naar de Tildaclub  bij Cora, waar we begonnen met koffie met gebak, want Henny vierde haar verjaardag! Daarna kwamen de werkjes op tafel en begon iedereen aan zijn of haar werkstuk, maar niet nadat we een Show and Tell van Agnes kregen, die had namelijk twee schitterende affo's!
De eerste was de Mystery van Born to Quilt, die ze op een grootte van 50% heeft gemaakt en daarna deze schitterende Japanse quilt, deze stond in een Quiltmania vorig jaar, zijn ze niet prachtig? De laatste is voor haar dochter, de bofkont!

 
Ikzelf begon aan mijn borduurtje, ik had het nog wel thuis vlug met de machine gezigzagd, vond het toch zonde van mijn tijd om dat bij Cora te doen. Thuis gekomen heb ik er ook nog een poos aan zitten borduren en zoals je kunt zien ben ik al lekker opgeschoten, maar dat zijde borduurgaren werkt dan ook fantastisch!

 Vandaag samen naar de markt voor verse vis, lekker vanavond op de BBQ en als jullie nog een uitje zoeken, in Maassluis is het nog de hele dag feest, de Furieade is nog tot vijf uur in volle gang!
Fijne dag!