donderdag 8 december 2011

Beren en ja hoor alweer een ....

En ik dacht dat ik maar direct het vervolg van mijn beren zou laten zien, want daar zijn best nog een paar (voor mij) bijzondere bij! Hier vinden jullie een heel luie ijsbeer, deze kwam vorig jaar na ons bezoek aan Zweden mee naar huis:
Meestal ligt deze schat te pitten op de hondenmand die er achter staat te wachten tot Tara er in mag gaan slapen, maar vanwege haar knaaggedrag (de afgelopen  week nog een schoen van mij!) blijft zij voorlopig in haar bench slapen!
We bezochten in Zweden een schitterende Berentuin en ja bij het verlaten keek hij mij zo lief aan!

De volgende is ook een heel speciale! Ik kreeg deze van haar, toen zij vorig jaar hier een paar nachtjes logeerde! Deze schat heeft al op veel plekjes in huis gezeten, momenteel zit ze weer in de huiskamer boven op de kast, maar voor de foto heb ik haar even in de bureaustoel gezet:

Is het geen dotje, ze is echt winters gekleed in haar gebreide trui en tweed rokje, ze had ook nog een vriendinnetje, maar helaas zijn er vorig jaar twee beren verdwenen waaronder ook deze schattige kleine!

De volgende beer is helemaal geen bijzondere, maar gewoon een die ik niet kon laten zitten, die moest gewoon mee naar huis, kijk eens wat een snoetje!


Daar kan je toch geen nee tegen zetten! Dan hebben we hier vader en zoon! Jaren geleden kocht Mams deze en omdat wij die twee blote beren maar niks vonden, maakte ik samen met een vriendin een complete uitzet voor het stel, inclusief kamerjas en pijp en een koffertje vol nachtkleding!


Jullie dachten zeker dat dat het wel was, nu ben bang van niet, maar dat komt dus wel een volgende keer, want binnenkort hoop ik toch dat ene heel speciale beertje te kunnen kopen, dat vernoemt is naar DP!!

Zo en dan nu de steekjes nog even! Gisteren kwam er weer een lettertje bij, de V vond zijn plekje in de letterbak! Nog even een vraag beantwoorden die ik gisteren kreeg, nee de bak is niet speciaal voor geborduurde letters, het is een originele letterbak waar vroeger de zetter zijn loden letters in bewaarde en dus zoek ik steeds weer iets wat er in past, nu ben ik op zoek naar leuke patroontjes die in de smalle hoge vakjes van het middenstuk passen!


Eerlijk gezegd heb ik nog niet echt een idee wat daarin moet komen, dus alle suggesties zijn welkom!
Fijne dag!