dinsdag 27 december 2011

Dat was heerlijk en toch wat steekjes!

Hebben jullie ook genoten van de Kerst? Eerste kerstdag gingen we op bezoek bij Mams en tweede kerstdag waren we lekker thuis, waar DP aan het poppenhuis werkte (zien jullie binnenkort) en ik eerst niet wist wat te doen! Ja ik heb genoeg leuke dingen, groot en klein liggen waar ik aan verder kan, maar eigenlijk wist ik gewoon niet waaraan te beginnen, want zoveel tijd had ik nu ook weer niet, na uitslapen, brunchen en gezellig samen een film kijken was de dag al bijna om! Maar ik had nog een heel klein borduurtje liggen en binnen een uurtje was dit resultaat:


Toen was er weer iets wat we samen bekeken, een spannende KRO detective die we hadden opgenomen en daarna schoof DP onderuit op de bank voor een dutje en toen ben ik toch even achter Ome Jan gekropen en voilá:


Mijn borduurtje verwerkt in een kalender houdertje! Het nieuwe kalendertje voor 2012 ligt ook al klaar! Oh en ik heb het al een plekje gegeven ook:


Hier hangt het al op de koelkast, die de afscheiding vormt tussen de kamer en de keuken, makkelijk met de magneetjes die er achter zitten!
Niet gedacht dat ik gisteren ook maar een steek zou doen en zeker niet dat er een affo zou zijn, zo en vandaag ligt dus de strijk te wachten en nog wat andere klusjes die ik moet doen, maar ik hoop toch ook wat steekjes te kunnen zetten! Fijne dag!