maandag 30 januari 2012

Rustig nagenieten.....

Nou niet echt hoor, want hier in huis is ook dit weekend weer hard gewerkt en nee ik was niet degene die de kwast ter hand nam, ik was dus de hort op maar DP heeft een berg werk verzet! Eerst heeft hij de laatste panelen op maat gemaakt en gisteren is hij begonnen met het schilderen:


Nee de deuren en sponningen moeten nog gebeuren, ik doe vandaag de sponningen en van het voorjaar de deuren, als ik lekker met de deur open kan verven! Maar kijk eens hoe mooi die panelen zijn geworden!


Aan de andere kant staan er nog twee die al wel geschilderd zijn, maar die pas als ze droog zijn achter de verwarming kunnen worden geplaatst, dan kan ook aan die kant de bovenrand worden geplaatst, maar dat wordt dus pas vanavond!

Ik werkte zaterdag dus wel aan een huisje, al kwam ik niet echt ver, er was zoveel te zien en te kleppen! Hier het begin van Yoko's huisje:


Verder heb ik deze Ufo tevoorschijn gehaald, die ga ik nu eerst eens met de hand doorpitten! Zal niet snel gaan, maar ik vind hem zo leuk en hij ligt maar in een mand!


Zeg nu zelf, dat is toch zonde! Ik ga elke dag een half uurtje ermee aan de slag en dan moet hij toch afkomen! Zo plannen genoeg weer voor vandaag, morgen horen jullie wel wat ervan terecht gekomen is!
Fijne dag!