dinsdag 2 oktober 2012

Give away!

Even tussendoor, hier bij de Victorian Motto Sampler vind je deze geweldige give-away! Kijk maar eens:


En ja eigenlijk wil ik hem heel graag zelf winnen, de schitterende borduurgarens, de kantjes, het leuke zakje en al die gave knoopjes, maar ook het mooie borduurtje, maar ik gun het jullie ook dus ga maar snel even kijken!
Groetjes
Lida

Weekend weg deel 2!

Zo ik ben jullie nog heel wat foto's schuldig van de Show and Tell dus niet getreuzeld hier komen ze:

 

De eerste was een prachtig met kraaltjes versierd exemplaar en zoals jullie kunnen zien was ik niet de enige die foto's maakte van de getoonde creaties!


Deze werd gemaakt voor een zwangere dochter, nu het buikje kwam er futuristisch uit! Ja en toen de baby geboren was kwam er natuurlijk ook een babyquiltje en dat werd gemaakt naar het geboortekaartje!


 

 

Nee ik ga niet bij iedere quilt een commentaartje schrijven, maar deze hier beneden wel, want die kreeg de naam: Lelijke bloemen!! En dat terwijl ze prachtig waren geappliceerd!


En toen kwam deze schitterende Dahlia, wat een geweldige top was dit, helaas komen de kleuren niet zo mooi over als dat ze in werkelijkheid waren, maar ik zag nog nooit zo'n mooi exemplaar!

En dan de volgende quilts, de eerste drie waarvan twee vrijwel identiek en de derde van Shirley totaal anders van kleurenpalet en dat met gebruik van het zelfde panel!
Na deze drieling kwam er ook nog een tweeling langs en wel de Antieke van Guute, als eerst de creatie van Shirley: Hoe anders toont deze vergeleken met de top die Inge maakte! Wat een verschil maakt het kleurgebruik! Maar beide met een hoog AAAAAHHH gehalte!


Gelukkig was Shirley genoeg opgeknapt (buikgriep) om zaterdagavond deel te nemen aan de show &Tell en ze laat hier niet alleen eigen creaties zien, maar ook die van haar moeder!

 

Zoals de prachtige quilt hier beneden die aan de achterkant was afgewerkt met eigen geverfde stoffen en zijn die hartje niet prachtig, eigenlijk had deze quilt twee voorkanten toch!

 

Ook deze linkse was van haar moeder Truus, het zijn allemaal stitcheries van Australische dierfiguren en al ben ik geen kattenmens, dit quiltje mocht ook bij mij aan de wand, ik vind het zo geinig!

 

En tenslotte nog een tas die haar moeder maakte, we werden toen gewaarschuwd dat als je een pakket koopt op een tentoonstelling om dan vooral de inhoud te controleren, want ook bij dit pakket was er heel wat mis!


En nu de prachtige creaties van Carine. links haar crazy quilt schitterend versierd met steekjes, kraaltjes en eigen gekloste kant! Rechts drie droomhuizen die zij eens wilden kopen maar die helaas niet door gingen en om ze niet te vergeten zette zij deze drie prachtig Brugse huizen op een quiltje!

 

En als laatste haar seizoenenquilt, zo mooi geborduurd met heel fijne steekjes op een ondergrond van geweven Japanse stofjes, echt een plaatje!Zo dit was het voor vandaag, ja er was nog veel meer, maar daarvoor moet je morgen maar terug komen, ik ga aan de slag en straks weer fitnessen in het zwembad dus weer een drukke dag voor de boeg!

Fijne dag!