zaterdag 13 oktober 2012

Voorbereidingen!

Het is niet niks om er een weekje tussenuit te gaan, wat een berg dingen moeten er toch worden geregeld! Niet alleen voor onszelf maar ook voor Tara, want de dame gaat natuurlijk mee! Een grote tas met eten voor de eerste dagen, brood, blikvoer en brokken, kauwstokken, baddoeken om haar af te drogen en ballen en een ballenwerper, hondensnoepjes en plaids om de bench af te schermen en de bench natuurlijk ook, want dat is haar eigen plekje straks en dan wordt ook de auto voorbereidt! Een speciale beschermhoes voor de banken en haar eigen autogordel en twee verschillende riemen om haar uit te laten, want ik heb een speciale! Al met al een grote berg:

Hier staat de boel gereed om ingeladen te worden! Oh en daarnaast ligt het nieuwe fonteintje voor in het toilet, want dat laten wij in desolate toestand achter, DP is namelijk begonnen met het verwijderen van de tegels, over een paar weken moet daar een nieuw prachtig toilet komen en het wordt echt gaaf! Maar dt laat ik jullie tz.t. wel zien!

Hier liggen onze e-readers te wachten om ingeladen te worden, die van DP in een sjiek zwart hoesje met verlichting, de mijne in het eigengemaakte hoesje, beide goed opgeladen en volgepropt met een lading boeken, dat is toch echt ideaal als je op vakantie gaat!

Ook mijn camera is klaar voor gebruik, moet alleen nog even wat foto's verwijderen zodat ik een hoop ruimte over houd!

Het huis wordt goed bewaakt en ook de buren houden een oogje in het zeil, dus wij kunnen met een gerust hart vertrekken naar...
Ja sorry ik moet van de week ook niet iets te vertellen hebben!

Fijne dag!