dinsdag 5 februari 2013

Wat een gereken!

De hoofdpijn is gelukkig gezakt, dus ik kon vandaag lekker aan de slag! Eerst wat dingen in het huishouden en toen : DE RAND!!

Nu voor mij is dat rekenwerk dus niks, ik ben maar gewoon begonnen met het snijden van strippen alsof ik met rechte strippen ging werken en naderhand heb ik deze op maat gesneden en moest er wel een halve inch af! Maar ik ben eruit en de eerste stukjes zitten aan elkaar!


Heb voor de driehoeken een licht stofje gebruikt en voor de strippen alleen donkere, misschien komt er hier of daar nog een lichte maar daar ben ik nog niet uit!
Kon er trouwens pas 's avonds aan beginnen want moest 's middags naar de tandarts en daar ik nog steeds bij mijn oude tandarts ben gebleven ondanks dat zowel hij als ik zijn verhuisd, ben ik ruim een half uur onderweg voor ik bij de praktijk ben! Maar ik ben weer voor een half jaar onder de pannen!

Verder eigenlijk weinig te vertellen, ben nog wel even bezig met deze rand en dan wil ik ook wat meer doen met de achterkant en niet alleen maar een lap erachter stoppen, dus dat wordt ook wat meer werk.

Iedereen: Veel plezier met de steekjes,

Fijne dag!